zondag 20 december 2009

dinsdag 15 december 2009

vrijdag 11 december 2009

woensdag 9 december 2009

Get Inspired!



Seriously watch this site, they make amazing stuff!
&while your at it...

[:

www.happycentro.it
www.loulouandtummie.com
www.slanted.de
www.ok-periodicals.com
www.subwalk.nl
www.niceandimportant.com
www.1stfloorgraphics.nl

vrijdag 13 november 2009

Give me 4 words...






Fantasy & Romantic.
Flashback & Crime Scene.

maandag 9 november 2009

Mrs. Eaves & Corpid we're sitting in a three...



Test. Test. Test.
'We were never mend to be, we just happened.
So what we gonna have, desert or dissaster?!'

Fail. Fail. Fail.

woensdag 4 november 2009

'Tik Tak, Tik Tak' Wait for me!



Ons bushokje is geinspireerd door 'tijd'. We hebben geprobeerd de spanning tijdens het wachtten nog ondragelijker te maken. De tijd die je bij een bushokje besteeds hebben we uitvergroot. Je zit in de tijd, in je eigen ongeduld. Samen met een bank die eruit ziet alsof je er eeuwen op kan zitten is het bushokje een tegenstelling.

Mensen verwachten van een bushokje comfort & willen er kunnen zitten.
Tegelijkertijd is het een plek waar niemand lang wil staan, je wacht er immers alleen om je verdere reis voort te zetten,
Het is een deel van de reis, geen bestemming.


'Oh my ears and whiskers, how late it's getting!'
'No wonder you're late. Why, this watch is exactly two days slow.'


vrijdag 30 oktober 2009



Van een productieve week kan ik niet spreken, maar ik ben wel met heel veel passie lui geweest. Soms zijn er dagen, weken, dat je bed er nou eenmaal aantrekkelijker uitziet dan de gehele grauwe buitenwereld. & daar bovenop komt nog dat mijn pc me om het kwartier verlaat, om met een paar krijsen, gillen, gevolgd door een verkwikkende strijd met het stopcontact weer voor even tot leven te komen. 'Afscheid nemen bestaat niet' Nou, ik ben deze week van mening veranderd. Ik geloof dat een mac me goed zal staan! Mijn bankrekening iets minder, maar laten we net doen alsof het woord crisis iets van voor de oorlog is.

Op de wc kreeg ik trouwens net een vloed van inspiratie over me heen, laat dit moment blijven dacht ik. Maar voor ik mijn broek op trok was het met de noorderzon vertrokken. & dan moet ik Zo hard mijn best doen om te zeggen; Het leven is wel leuk! Want soms is het gewoon Klote met een grote K!

woensdag 7 oktober 2009

[Opsmuk voor de Blinden.]



Finito..! Thank god for not printing on A2.
Klaar is een groot woord, ik ben bereid consessies te doen
& mijn ontwerp te verbeteren. Till then, this is it! So long.

zaterdag 3 oktober 2009

Ik voel alleen dat deze weg niet lekker loopt.

9.15.
De slaap uit mijn dromen, veeg ik over mijn gezicht. Weer een dag om hersenloos en onverwonderd door te komen. Mijn kleren schieten aan als lege hulzen die me meer mij zullen maken. Opsmuk voor de blinden. De eerste ribbels in de verse boter, een jampot die zucht bij zijn eerste hap verse lucht, ik kijk nergens meer van op. Pagina’s met wolken van grijze woorden, twee kinderogen en bloedende lijken in een afgelegen land staren mij en mijn kom cruesli na, een zak oud brood maakt tegenwoordig hetzelfde in me los. Ergens onderweg ben ik mezelf verloren. Ik zie de zon niet meer opkomen, de maan mijn bed niet meer kussen, ik zie alleen de tijd verschuiven. Twee wijzers en een kleine, die me de toekomst in tikken. Mijn hart klopt niet meer. Ik ben de weg kwijt. En natuurlijk, geluk maak je zelf. Maar ik ben de lijst met ingrediĆ«nten kwijt en voel alleen dat deze weg niet lekker loopt.

woensdag 16 september 2009

Opening a Gate.




Het verhaal van John Berger. Voor mij was het als meeliften op een denkwolkje van iemand anders, altijd maar door een vies raam staan mee te kijken. [:

Over mij

Mijn foto
Ik vind dat alles moet kunnen enzo, en doe lekker wat je niet laten kunt, maar niet in het echt natuurlijk!